BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, Februari 07, 2011

Celebrating birthday boy

Salam dan Hai
Tanggal 06.02.2011 @ 5.45pm kami keluar meraikan ulangtahun HA . ye anak bujangku kini menjangkau ke angka 4 . terlalu cepat masa berlalu seakan baru semalam belajar bertatih . kenangan terindah . sangat2 indah . moga aku diberi kesempatan untuk melihat sendiri perkembangan usianya . moga aku diberi peluang untuk melihat sendiri pertambahan umurnya .
Seperti sukar untuk dipercayai tapi inilah kebenarannya . Semalam bila ditanya oleh ayah,
ayah : adif nak mkn kat mana?
adif : burger lah ayah

bila untuk buat pusingan U , terpandang oleh matanya PIZZA HUT!

adif : makan pizza la ayah . tak pernah makan pizza [amboi2 statement]
ayah : hah? kata nk burger?
ibu : pizza tutup la adif
adif : hurmmmmmm
sambil melepasi PIZZA HUT dan sampai ke KFC

adif : burger la ayah
ayah : [sian la pulak] ok lah last jwp nak burger ke pizza?
adif : la pizza kan tutup , burger jew lah
ibu : hihihi padan muka kita, anak kita da besar ho k
akhirnya ke KFC la kami
HA sangat2 la behave nya [b'day boy kan] adik mmg behave pon ;D
menu kami ---->


cakkk!! tak nampak apa pon ibu . [lam iklan kan nmpk ikan ;p]

ibu pon nk try gak . peaceee!!

adif : ibu nampak ape??

AH pon nk jugak bolat mata memandang ye??


tak ketinggalan my beloved [ mana mata?]

habis makan kami giant nilai untuk melayan HA dan AH memenatkan badan . supaya balik nanti mereka cepat lena [takde maknanya der, kol 11 gak lelap matanya]





4 comments:

fazemy berkata...

Nampak ibu jadi ikan tak Adif? haha. Comelnya..Hepi besday Adif. SMoga jadi anak yg baik.

sygDsyg berkata...

Ha Ha Ha . pengaruh tv kann emy . nway ibu dia leh bwk g mkn kepci jew lain lew anti emy . mkn kat restoran putaq berdua shj.

cubaan berkata...

hai anum.. hihi, tak sangka jumpa dah kita..

saya tukar link sebab ade virus kat blog lama. ni link baru http://anaadydani.blogspot.com

Dani cirit birit pulak.. tgh cuti lagila ni.. arissa camne? sihat dah dia? ari tu ptg jumaat tu, jumpa ngan kakak yang kt bilik tv tu, dia kate awek dani dah balik dah..=p

cubaan berkata...

anum knl ke ngan emy?