BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, Mei 09, 2011

~~ Selesai Sudah ~~

Salam Dan Hai . Alhamdulillah ada beberapa perkara yang dah selesai . Sangat2 lega bila apa yang kita buat selesai . huh . melepaskan lega sebentar . banyakkkk sangat entry yang tertangguh . dah selesai tpi tk smpat nk share . Antaranya:-





1) Family Day 'Mak Pah 2011' - done

Sangat2 meriah sebab semua 5 keluarga hadir . bersukaneka . pic tkde lgik sbb menunggu dari our cameraman utk upload lam fb ada la sket [ sangat menyesal tk amek gmbo gune hp sndrik]


2) Menyelesaikan urusan beg AZ hilang - done

Wat MYkad MYkidS BankcardS Lesen Roadtax Segala mcm kad . nti balik jasin kne wat kad nikah pulak .


3) Renovation Rumah - 50% done

extend dapur n ikat batu di garaj - done

tebuk dinding je blom . maybe rabu nih - insya'allah


4)10.5.2011 dan 12.5.2011 exam KPSL

harap2 ada rezeki anak2 :)


apepon aku ada story psl umah aku tuh . haruskah menunggu hingga hari jumaat?? hurmmm hatiku bengkak!!!!





4 comments:

mariaariffbaby.com berkata...

sabar yang..
aku tak sabar nak tunggu ari jumaat nanti..entry sakit jiwa ko tuh
:)

sygDsyg berkata...

hihihi . ye nantikan hrinya beb!! byk btol dugaan dan cabaran yg aku kne harungi :)

AnaLyana berkata...

ok anum, gud luck ye for your exam. ana tak dpt amik sebab calon tercicir. ingatkan dah isi rupanya tak isi pun on9..huhu

sygDsyg berkata...

ana, thanks apepon nx yr jgn lupe k . ada setahun nak study u!! hehe