BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, Disember 28, 2009

aLhamduLiLah ...

syukur ... sabtu lepas 26/12/2009) selamat adik bongsu aku bertunang ... ngan org melaka jugak ... majlis ok berjalan lancar ...


aku ... d tugas utk snap gmbo ... ekekeke taram jew ... adif??? di bawah jagaan mrHubby aku lew ... sian kat dia sbb adif makin lasak ... gmbo?? tk masuk lgik sbb master piecenya still kat akak aku ... dia lom d/load so makna nya aku pn tk leh nk publish la kan ... da kamera dia ... kamera aku simpan lam beg jew...

so ape kta setelah berpurnama aku tk mencorat coret lam nih ... aku mula kan ngan cite2 aku yg dh suam-suam kuku aka basi nih ...
coti2 mesia kali ni aku g kedah n penang ... ikut MIL aku kenduri aka balik kg ... so jdinya takde le ketempat2 menarik cume melawat sanak saudara ... 2 hri d kedah n 1 hri ke penang.
penang dok kt apartment apetah ... n mandi pool ngan adif ... after that balik ...



adif kesejukan pas mandi pool.



adif ngan iqa(sepupu) dan adif dan ayah ...

dalam pool adif la yg paling seronok ... gmbo ibu?? tade sape nk amek kan :(

so seminggu pas balik dari penang aku bwk adif g taman burung lak ... memang menyeronokkan ... tmn burung kat kl tuh ... kawasan yang beso penat berjalan tk abes pusing (sbb hujan lebat maaaa) dan sangat berbaloi ... masuk dewasa rm15 tpi kalo korang ada jj card ke real reward ke ... leh bwk skali n tunjuk msa bli tket sbb blh dpt diskaun rm5 maaa ... 1 kad rm5 so jgn lupe k . jom layan gmbo ...










ni lah antara story aku yg da ala2 basi ... layan yew la ... pasni entah bila lgik aku nk wat entry kan ... ahaksss...semoga ikatan persahabatan kita melalui teknologi dapat di eratkan ... ( apa motif??) ekekekek daaaa





2 comments:

AmoY berkata...

motif eikk ako pong x tau..kejap on kejap off...jng bad mood jee num..ngandung nie kena ceria

mariaariffbaby berkata...

ko ngandung num?

alhamdulilah..
aku?
berangan ngandung jek num..still berusaha ngan gigih ni

hahahahhahahahaha