BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, April 01, 2010

01 APRIL 2010

salam sume ... laaaaaaaaaaaaama sgt tk berkongsi suka duka kan ... ape nk buat byk keje yg perlu dibereskan ... lagi2 ngan keadaan aku skrg nih ... tgok komp pun naik nyampah huhuhu ... tapi nape aku rajin sgt hari ni eik??? adakan kerana hari ni april fool?? yakcss ... adakah kerana arini 1 april?? yup betolll ... sebab nya arinih anniversary aku .... yang ke-4 ... masih muda lagi kan ... aku harap yang yang terbaik untuk rumahtangga aku ... aku harap kengkawan pon leh mendoakan kebahagiaan aku dunia akhirat ... amin ...

terlanjur da berceloteh, biar la panjang berjela sket kan ... jom layan gmbr terbaru anak bujang aku



hrmmm ensem tk?? dah 3 thn da ... bulan depan insya - allah da jdi abg long ... ntah mcm mna la lagaknya si adif ni jdi abg ... skrg ni pon klu jmpe baby, semacam je dia kerjakan baby tuh .. seram aku ... dia geram sgt kot ... lunyai la adik dia ... ape pn adif be a good bro k ... ibu n ayah luv u a lot ...

1 comments:

mariaariffbaby.com berkata...

anum...
dah lama aku tak visit blog kau..

bila due?