BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Selasa, Mei 04, 2010

MENGHITUNG HARI . . .

Kini aku menghitung hari ... menghitung hari untuk satu lagi fasa baru dalam hidup aku ... mother of 2 . . . apa pulak rasenya bila anak dah dua ye ... hrummmm ...

kali ni peknen sungguh baaanyak betol cabarannya ... msa 1st peknen, makn? pergh ... letak la ape aje pasti licin tpi badan menten, tpi kali nih ... makan biase jew ... berat bdn still naik tpi hb rendah .. owh bingung ... skrg pn da 62 kg ... tp overall weight lom lebey 15kg, doc kta ok ... tpi imagine la msa adif dlu last pn bru 56kg... faktor umo kot ... apa pun aku cume berdoa aku da baby selamat. baby sihat dan sempurna .. makin nak dekat tarikh makintakut lak .. sebab dah pernah rase mcm mna sakit bersalin kan ... dlu msa 1st time lek jew sbb tk tau ape kan ... hahahha pengalan itu sangat berharga ...

hadif . . .
dah tau akan ada org baru, perangai maaaakin menjadi2 . . . meragam . . . lasak . . . ngengada . . . sume pn bgi kat dia ... but still ringan tulang yang teramat la kan [ anak ayah ] tk leh nk kata .. mana tumpahnya kuah klu tk ke nasi kannn ... tpi bila da terlebey ringan tu rase nak lambung jew hahahhaha ...
selalu sgt kne marah skrg sbb tanak dgr ckp ibu n ayah ... kesian tapi apa nk buat kan ... dah dia yang cari pasal ... takan nk dibiarkan ... sesekali kne ajar jugak kan ... kang manje lelebey rosak pulak da beso nanti ...

so pada kengkawan sudi2 kan lah mendoakan yang terbaek untuk aku dan keluarga ... untuk aku menempuh 1 lagi pengalaman ... untuk aku menempuh fasa baru dalam hidup aku dan segalanya ... wasalam ...

2 comments:

AmoY berkata...

anum bila due date ako doa yg terbaik untuk ko, adif,azrin n future baby..num ako doa semuanya slamat yea amin...

mariaariffbaby.com berkata...

anum sayang..
good luck yer for 2nd ni (huhuhuhu, aku akan menyusul kemudian..due bln 10 nanti, iallah)

iyalah..terasa sangat ngandung kali ni...tak kuat..
wah..aku dah tua!!

aku doakan semuanya selamat and ko dikurniakan baby yang sangat comel!