BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, Julai 18, 2011

July is so Special!!

Salam dan Hai,


kenapalah lately nih sangat2 takde masa utk menghapdet blog? banyak sangat cerita smpi tk au nk cerita yang mana satu boleh??


ok last friday is my 31st birthday, huh dah 31 tahun aku hidup kat dunia ni :) ... apapun aku sangat2 berterima kasih kat mak sebab bertarung nyawa 31 tahun yg lepas utk lahirkan aku. FYI mak kata nk lahirkan aku senang ... alhamdulillah ... tapi senang tk bermakna tak sakit ho k. nikmat sakitnya hanya yang dah melaluinya sahaja yang tahu :) ... dan dalam bulan julai 2011 juga aku ada terima ahli keluarga baru iaitu pada 2 julai 2011 eryna Haziqah anak pada adik aku dan 16 julai 2011 adam Danial anak pada kakyan . well welcome to julai club . ce imagine dalam 5 adik beradik + pasangan dan anak buah seramai 14 (2 dah simpan oleh ibu masing) seramai 5 org lahir on julai ... meriahkan :) . awal tahun depan insya'allah bertambah lagik 1 . tetiba rase besarnya keluarga kecil aku :)


aku bersyukur sangat dikelilingi oleh mereka2 yang menyayangi aku selama 31 tahun aku hidup didunia ini . aku dilahirkan dalam keluarga yang sempurna . diberikan suami dan anak2 yang chomel. alhamdulillah . betapa berharganya segalanya . terasa kerdil diri aku bila aku kenangkan semuanya .


so next month, aku akan sambut b'day lagik skali iaitu 2 ramadhan ... seronok kann . moga aku diberi hidayah dan diredhai ...


adakah releven tajuk aku dan intipati aku?? hahahha sangat SPM ayat aku . k lah till then ...




2 comments:

mariaariffbaby.com berkata...

tuh la..hang dah lama tak update blog

happy belated besday dear (aku dah wish kat FB ko :p)

sygDsyg berkata...

intan, thanks dear ... sgt2 malas la skrg nih nk update blog . silent reader jew skrg nih :)