BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Rabu, Mei 26, 2010

.:alhamdulillah:.

syukur alhamdulillah ... semuanya selamat dan dirahmati ... terima kasih pada kengkawan yang mendoakan ... terutama pada kluarga ... cewah mcm dpt award puloks ...
ekceli ada ada 1 good news n 1 bad news utk d kongsi bersama ...

the good news is ... aku da selamat melahirkan bb gurl pd 6mei2010@12.25pm /3.3kg (sungguh sakit bersalin kali ni, serik??? ;p) di beri nama Arissa Hadhirah ... gmbr?? lom abes pantang lagi so buat msa ni biar la dlu ( aku pon nk jd mcm artis gak men nyorok2 ahaks... so kalian bersabar yer ... ) msa berpantang ni of coz tade apa nk d ngomelkan sebabnya aku kannya ada internet ke komp ke kt kg tuh ... ni pon sbb aku kt umah akak aku d kl ... sbb aku kesini walaupun masih berpantang??? aku berkorban .... cewah ... sure korang tk phm kan ... ok next story ea ...

the bad news is ... 4 bulan lepas akak aku disahkan ngandung ... due is oct20109 (sama ko kan intan??) tapi ...khamis 20mei akak aku mcm kne krem tpi separuh badan... masa tuh dia ngah goreng cekodok utk anak2nya ... masa krem tuh dia terjatuh ... tk leh nk bercakap... nasib bek anak dia ada kat rumah masa tuh ... akak aku mintak tlg amek kan tepon utk tepon hubby dia ... then terus bwk ke ampang putri ... doc tk check pulak bb lam perut tuh ... kata nya tade kaitan ... gila kan doc tuh sah2 terjatuh n peknenn takan tade kaitan ... kne admit n sabtu tu leh le balik umah ... isnin 24mei2010 akak aku ada check up kat pantai ... cite la ngan doc kat c tu apa dah jdi kan so doc scan n sahkan jantung bb dah tade . meaning bb dah tade lah ... sedih sgt bila dpt tau tuh ... doc pon pelik nape kat ampang putri tk scan ...akak aku n her hubby terima ngan redha ... tu lah sbbnya aku ada kat kl. mak aku dtg sbb tlg tgok anak akak aku kan ... aku pon kne hangkut skali sbb mak aku ngah jaga aku berpantang ... akak aku dah ada 3 gurl n 1 boy ... dia harap sgt bb kali ni boy n bila doc kuarkan bb n kompom bb yg da tade ni boy sbb bb da cukup sifat ... hrmmmmm
k lah aku smbg cite nanti ye .. gtg

1 comments:

mariaariffbaby.com berkata...

1st of all..tahniah ye cayang..
wah..best la ko dah ada sepasang..
aku pun harap..dapat la sepasang gak..leh la cuti panjang..leh pasang badan balik..kuikuikuikui

2ndly, takziah for ur sis. siannya dia..harap dia dah okay kan..

amboi..taknak publish pic baby nampak..ni erra ikut ko ker ko ikut erra?
:P