BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, Januari 24, 2011

tAK bERJAYA Untuk Aku menjadi pENULIS bLOG TEGAR!!

Salam dan Hai,

:D alhamdulillah anak aku AH da beransur sihat . tinggal batuk2 . sama juga ngan anak bujang aku HA pon da tinggal selsema n batuk [ biasalah bila budak duduk nursery kan :P]
aku tk berjaya untuk jadi penulis blog tegar . ada saja benda yang menghalang . so aku putuskan disini untuk menulis ermmmm seminggu sekali . harap2 ini bakal aku kecapi ngeh~ ngeh~ [ni pon update sbb terdengar2 leteran en AZ kat aku] *klu abg beli b/band tuk ayg opcoz ayg update everyday tau :P
ok suke untuk aku war-warkan disini dan untuk menjemput kawan2 maya aku untuk berkunjung ke ... kedai yang baru aku tubuhkan . aku terfikir untuk mengasingkan cerita aku n cerita bisnes aku . maka jemputla menjadi follower aku di http://thefantastiq4.blogspot.com . banyak lagi gmbr yg belom di up . aku akan usaha sedaya upaya ye . so jemput datang :D
thefantastiq4 menjual pakaian bayi + tempahan kek dan juga barang2 terpakai anak aku [bukan pakaian] dan juga barang2 aku . harapnya aku dapat sokonga dari kengkawan semua ya ^_^
sehingga berjumpa lagi dia cerita akan datang :P daaaaa
ibu
HA n AH

2 comments:

mariaariffbaby.com berkata...

anum..
kita pun update seminggu sekali jek..
tak larat nak update tiap2 hari

update tau blog :)

sygDsyg berkata...

intan . thanks for u'r support :D